Jun 22, 2018
Home » medlemmer » BLOG//Lad dig inspirere af de nominerede til CSR People Prize
Vice President i MAN Diesel og Turbo A/S, Frederikshavn, Poul Knudsen fortæller om virksomhedens sociale ansvar.

BLOG//Lad dig inspirere af de nominerede til CSR People Prize

D. 30. oktober uddeles CSR People Prize 2014 i forbindelse med CSR Awards i Holstebro. Prisen gives henholdsvis til en mindre og en større virksomhed, som har taget et særligt socialt ansvar over for forudsatte grupper på arbejdsmarkedet. 

Med uddelingen af CSR People Prize,  ønsker VFSA at hylde de virksomheder, som formår at bygge en virksomhed op, hvor den gode forretning går hånd i hånd med en bevidst indsats for at skabe trivsel blandt medarbejdere, lavt sygefravær, plads til udsatte unge, etnisk mangfoldighed og andre former for socialt ansvar.

I de to film kan man lade sig inspirere af, hvordan de seks nominerede virksomheder til CSR People Prize, arbejder med at kombinere socialt ansvar med god forretningsdrift.

Se, hvad det er, de kan hos Restaurant Dronning Louise, Beck Pack Systems A/S og Scaniro A/S, som alle er nomineret til CSR People Prize -100, der uddeles til en mindre virksomhed med under 100 ansatte.

Prisen  CSR People Prize +100 går til en virksomhed med over 100 ansatte, og her er Arriva Danmark A/S, MAN Diesel og Turbo A/S i Frederikshavn og Palsgaard A/S nomineret.

About elisabeth larsen

Elisabeth Larsen er studentermedhjælper hos Virksomhedsforum for Socialt Ansvar.

Check Also

BLOG//Målbar CSR er vejen ud af varm luft

Flere indlæg på første dag af CSR Awards 2014 gik i retningen af, at der …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *