Jan 20, 2019
Home » Sygefravær » De seks finalister til CSR People Prize er fundet
CSR People Prize 2016

De seks finalister til CSR People Prize er fundet

Juryen har nu fundet frem til de seks virksomheder, der er med i slutspurten om CSR People Prize 2017. Det var bestemt ingen let opgave at finde de endelige finalister blandt de flere end 100 indstillede virksomheder, da feltet igen i år var meget stærkt.

VFSA har uddelt prisen hvert år siden 1999, og formålet er at hylde de virksomheder, som tager et særligt samfundsansvar. Fx ved ansatte flygtninge, tidligere kriminelle, udsatte unge eller andre fra kanten af arbejdsmarkedet, fastholde medarbejdere, som risikerer at miste deres job eller ved at forebygge fx sygdom og nedslidning gennem et godt arbejdsmiljø.

CSR People Prize uddeles i to kategorier: Dels for store virksomheder med flere end 100 ansatte, og dels til virksomheder med færre end 100 ansatte. Årets seks nominerede er:

Store virksomheder:

  • DK Company A/S
  • Elite Miljø A/S
  • NCC Danmark A/S

Små virksomheder

  • Egon Olsen & Søn A/S
  • Nordisk Tang
  • Trinity Hotel & Konference Center A/S

Du kan finde juryens nomineringsbegrundelse for alle virksomhederne her.

CSR konference med fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling

De endelige vindere bliver fundet ved en stor CSR-konference, som VFSA afholder 7. november i samarbejde med Dansk Industri og Global Compact. Konferencen ’Grib Verdensmålene!’ finder sted i Industriens Hus og sætter fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Her afsløres de to vindere som afslutning på dagen.

Du kan læse mere om konferencen og tilmelding her.

About Søren Rasmussen

Søren Rasmussen
Søren Rasmussen, sekretariatsmedarbejder i VFSA

Check Also

Kom med til arrangementer om unge og målretning af fremtidens arbejdskraft

VFSA afholder sammen med VirksomhedsnetværkCabi en række arrangementer under titlen Målret fremtidens arbejdskraft – Motiver …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *