Dec 11, 2018
Home » CSR People Prize » Elite Miljø og Trinity Hotel vinder CSR People Prize 2017!
Glade vindere af CSR People Prize 2017

Elite Miljø og Trinity Hotel vinder CSR People Prize 2017!

Stort tillykke til Elite Miljø og Trinity Hotel & Konference Center, der netop er blevet afsløret som vinderne af CSR People Prize.

H.K.H. Prins Joachim har netop været på scenen i Industriens Hus, hvor han overrakte CSR People Prize til to virksomheder, der har bevist, at de tager et stærkt socialt ansvar.

Elite Miljø med hovedsæde i Horsens vandt prisen for et forbilledligt samarbejde med Ikast-Brande Kommune, der kombinerer udbud af rengøringsopgaver med job til langtidsledige.

”Elite Miljø har i samarbejde med Ikast-Brande Kommune skabt en helt ny løsning. Ved at stille jobgaranti og tænke på tværs af traditionelle udbudsformer viser Elite Miljø, at det kan lade sig gøre at skabe en god forretningsmodel samtidig med, at man giver mennesker på kanten af arbejdsmarkedet en hjælpende hånd,” fremgår det af juryens begrundelse.

Jordnær CSR gør en forskel for mange

Trinity Hotel & Konference Center vandt for en bred vifte af jordnære CSR-tiltag samt ikke mindst adoption af en skoleklasse, hvor eleverne har autisme.

”Hos Trinity Hotel & Konferencecenter er den sociale ansvarlighed en del af DNA’et og indskrevet i værdigrundlaget. Ud fra devisen ”Vi gi’r, af det vi har” åbner Trinity sine døre for blandt andre autistiske skoleelever, enlige mødre og deres børn samt lokale familier, der har forskellige udfordringer,” lyder det i juryens begrundelse.

Stort tillykke til begge!

Læs hele begrundelsen for Trinity Hotel & Konference Center – Se også film

Læs hele begrundelse for Elite Miljø – Se også film

About Jakob Rom

Jakob Rom
Jakob Rom Johansen er kommunikationsmedarbejder i videns- og netværkshuset Cabi, som arbejder tæt sammen med VFSA. Jakob bistår VFSA med rådgivning og praktiske opgaver inden for kommunikation

Check Also

Flemming Bendt er ny formand for VFSA

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udpeget adm. direktør for ISS Danmark,  Flemming Bendt til ny …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *