Jan 20, 2019
Home » medlemmer » Flemming Bendt er ny formand for VFSA

Flemming Bendt er ny formand for VFSA

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udpeget adm. direktør for ISS Danmark,  Flemming Bendt til ny formand for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA).

Så er det officielt. Vores nye formand er ISS-direktør Flemming Bendt, der i forvejen er en del af VFSA. Han afløser Sven A. Blomberg, som selv har ønsket at træde tilbage, efter han pr. 31. juli 2017 gik på pension fra sine poster som formand for BRFkredit og viceordførende direktør i Jyske Bank. VFSA vil samtidig også benytte lejligheden til at sende Sven en stor tak for den enorme indsats og det engagement, han har lagt som formand for VFSA igennem fem år.

“Jeg er glad for, at Flemming Bendt har sagt ja til at stå i spidsen for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar. Erhvervslivet yder i dag en kæmpe indsats for at få flere af de svageste ledige med ind på arbejdsmarkedet, og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar har i den forbindelse en vigtig opgave med at styrke det område. Regeringen er optaget af, at flere får mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet og bidrage på den måde, som den enkelte nu en gang kan. Til gavn for den enkelte og samfundet. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at sige et stort tak til Sven A. Blomberg, som gennem de seneste 5 år har lagt et stort arbejde i opgaven som formand for VFSA,” siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), i en pressmeddelelse.

ISS har markeret sig som en virksomhed, der tager et markant socialt ansvar, og gennem flere undersøgelser har ISS dokumenteret, at mangfoldige medarbejderteams er godt for forretningen.

I VFSA-regi skal Flemming Bendt bl.a deltage i Cabi og VFSA’s konference om alternative veje til rekrutering 18. september, og 7. november er han sammen med DI værter ved uddelingen af CSR People Prize, der går til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar.

“Allerførst vil jeg gerne sige ministeren tak for at pege på mig som ny formand for VFSA. Vi har fra ISS i en årrække været en del af VFSA, fordi vi som virksomhed gerne vil dele og udbrede vores erfaringer med at få udsatte ledige ind på arbejdsmarkedet. Det er et emne, som ikke er mindre aktuelt nu, hvor manglen på arbejdskraft tager til. Derfor glæder jeg mig til sammen med de øvrige virksomheder i VFSA at fortsætte arbejdet med at udbrede viden og metoder, som kan hjælpe flere mennesker ind på arbejdsmarkedet – til gavn for den enkelte, virksomhederne og samfundet,” siger Flemming Bendt i en pressemeddelelse.

 

About Jakob Rom

Jakob Rom
Jakob Rom Johansen er kommunikationsmedarbejder i videns- og netværkshuset Cabi, som arbejder tæt sammen med VFSA. Jakob bistår VFSA med rådgivning og praktiske opgaver inden for kommunikation

Check Also

Mange virksomheder i spil til CSR People Prize

Så kan vi fortælle godt nyt om CSR People Prize og prisen som årets socialt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *