Jun 25, 2018
Home » Indstil en virksomhed

Indstil en virksomhed

Der er lukket for indstillinger af virksomheder til CSR People Prize 2017 – men husk at indstille i 2018!

Kender du en virksomhed, der gør en særlig social indsats? Eller arbejder du selv et sted, hvor I har fokus på trivsel og forebyggelse eller på at fastholde og indsluse mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet?

Så kan du nu søge CSR People Prize på vegne af din egen arbejdsplads eller opfordre en anden virksomhed til at søge prisen. Det er desværre ikke længere muligt at indstille virksomheder til prisen i 2017, men husk i stedet at udfylde postkortet, når vi åbner for indstillinger til CSR People Prize 2018 – det tager kun få minutter at udfylde postkortet herunder.

Hvem kan søge CSR People Prize?
Hvert år uddeler Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) CSR People Prize til to danske virksomheder, og alle – offentlige som private – der udviser et socialt ansvar, kan søge (dog ikke socialøkonomiske virksomheder). Prisen kan søges inden for to kategorier:

  • Mindre virksomheder (under 100 medarbejdere)
  • Større virksomheder (over 100 medarbejdere)

Når du har udfyldt postkortet og trykket “send”, vil du modtage en kvittering på mail om, at kortet er  modtaget. Derefter vil enten du eller den virksomhed, som du har søgt om indstilling for, få tilsendt et spørgeskema, som skal udfyldes for at blive indstillet til prisen og for at komme på VFSA’s hjemmeside over indstillede virksomheder.

Læs mere om CSR People Prize eller om at søge CSR People Prize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *