Jan 20, 2019
Home » CSR People Prize » Kom med til CSR konference og uddelingen af CSR People Prize 2016

Kom med til CSR konference og uddelingen af CSR People Prize 2016

VFSA afholder mandag den 7. november konferencen ’Danske Pionerer for Bæredygtighed’ i samarbejde med Dansk Industri. Konferencen afrundes med dette års uddeling af CSR People Prize.

Konferencen sætter fokus på danske virksomheders arbejde med CSR, samfundsansvar og i særlig grad på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. I 2015 vedtog verdens regeringsledere i FN en ambitiøs dagsorden, der frem mod 2030 sigter mod en mere bæredygtig verden. Det førte til 17 konkrete Verdensmål, som omhandler vidt forskellige områder som fx bekæmpelse af fattigdom og sult, miljø- og klimaudfordringerne samt behovet for at skabe anstændige jobs og mere bæredygtig vækst.

Under konferencen afholder VFSA en break out-session med titlen ’Samfundsøkonomiske gevinster – sæt tal på virksomheders sociale ansvar’. Her kan man blive klogere på, hvordan virksomheder i praksis kan sætte tal på deres sociale ansvarlighed og de økonomiske gevinster, det skaber for virksomheden og for samfundet. Der bliver bl.a. sat fokus på, hvordan målinger, benchmarking og brugen af økonomiske incitamenter kan styrke business casen og integrere indsatsen i forretningen. Der vil her både være repræsentanter fra virksomheder, fra den kommunale verden og fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der alle bidrager med deres perspektiver på området.

Hele arrangementet rundes af med uddelingen af CSR People Prize 2016, som H.K.H. Prins Joachim overrækker til én stor og én mindre virksomhed, som i særlig grad har taget et socialt ansvar over for personer på kanten af arbejdsmarkedet. Som afslutning på prisuddelingen vil der være lidt tapas og vin til lyden af lounge musik.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her 

Læs mere om de nominerede til dette års CSR People Prize her

About Søren Rasmussen

Søren Rasmussen
Søren Rasmussen, sekretariatsmedarbejder i VFSA

Check Also

Mange virksomheder i spil til CSR People Prize

Så kan vi fortælle godt nyt om CSR People Prize og prisen som årets socialt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *