Jan 20, 2019
Home » Sygefravær » Kom til konference om alternative rekrutteringsveje

Kom til konference om alternative rekrutteringsveje

Mandag d. 18. september sætter Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) sammen med Cabi og en række regionale samarbejdspartnere fokus på alternative rekrutteringsveje, når din virksomhed mangler arbejdskraft, og på hvordan socialt ansvar øger vækstmuligheder og sikrer god forretning. Det sker på en konference i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Et stigende antal virksomheder oplever, at efterspørgslen overstiger produktionsmulighederne, og manglen på arbejdskraft er i nogle brancher allerede akut. Samtidig efterspørger forbrugere i et stadig større omfang, at virksomheder tager et socialt ansvar over for mennesker og (lokal)samfundet. Det samme er tilfældet for medarbejderne, der foretrækker arbejdsgivere, som tager et samfundsansvar.

God forretning og samfundsansvar går hånd i hånd

Flere og flere virksomheder ser derfor en fordel i at løse rekrutteringsudfordringer ved at tage medarbejdere ind fra kanten af arbejdsmarkedet, som med en målrettet indsats kan blive værdifuld arbejdskraft. Det kan være med til at skabe øget vækst og diversitet i virksomheden samtidig med, at de nye medarbejdere får mulighed for at udnyttes deres kompetencer og blive en del af et arbejdsfællesskab.

Kom og bliv inspireret

På konferencen får du og din virksomhed konkret viden om fordelene ved at tage socialt ansvar, der forbedrer din virksomhed, økonomi og branding. Du får inspiration, tips og konkrete redskaber til at få det til at fungere i praksis. Inspirationen kommer fra topledere, brancher og virksomheder, der allerede arbejder med at ansætte fra kanten af arbejdsmarkedet – til gavn for bundlinje, medarbejdertrivsel og rekruttering.

Oplev bl.a.:

  • Beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen
  • Erfaringer fra VFSA virksomheder (ISS, BC Hospitality Group, Coop og PensionDanmark)
  • Ledere fra store og små virksomheders bud på, hvorfor de tager samfundsansvar
  • Brancherettede sessioner med konkrete tips og tricks, der matcher din branche
  • Interview med Irak-veteran, panelrundedebat og mange andre spændende indslag.

Praktik

Tilmeldingsfristen er fredag d. 1. september, og konferencen finder sted mandag d. 18. september i Aalborg Kongres og Kultur Center fra kl. 9.00 – 16.00. Prisen er 500 kr. inkl. moms.

Du kan tilmelde dig her

About Søren Rasmussen

Søren Rasmussen
Søren Rasmussen, sekretariatsmedarbejder i VFSA

Check Also

Kom med til arrangementer om unge og målretning af fremtidens arbejdskraft

VFSA afholder sammen med VirksomhedsnetværkCabi en række arrangementer under titlen Målret fremtidens arbejdskraft – Motiver …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *