Dec 11, 2018
Home » Konference og prisuddeling

Konference og prisuddeling

Tirsdag d. 7. november afholder VFSA i samarbejde med Dansk Industri og Global Compact konferencen ‘Grib Verdensmålene!’, der sætter fokus på danske virksomheders arbejde med FN’s Verdensmål, CSR, samfundsansvar og bæredygtighed. Som afrunding uddeles CSR People Prize 2017.

På konferencen ‘Grib Verdensmålene’ sætter VFSA, DI og Global Compact fokus på danske virksomheders arbejde med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

I september 2015 vedtog verdens regeringsledere i FN en ambitiøs dagsorden, der frem mod 2030 sigter mod en mere bæredygtig verden. Konferencen sætter fokus på denne dagsorden, og på hvordan danske virksomheder allerede arbejder med inklusion på arbejdsmarkedet og med at forbedre vilkår for medarbejdere både i Danmark og internationalt. Samtidig er temaer som miljø, digitalisering, bæredygtig vækst, cirkulær økonomi og madspil på programmet, der skal bidrage til vinkler på, hvordan danske virksomheder i fremtiden kan bidrage til opnålesen af Verdensmålene.

Som afrunding på konferencen uddeles CSR People Prize 2017 til én stor og én mindre virksomhed, som formår at gøre personer på kanten af arbejdsmarkedet til en ressource for virksomheden.

Du kan læse mere om konferencen, programmet for dagen samt tilmelding her.