Mar 30, 2017
Home » Konference og prisuddeling

Konference og prisuddeling

Mandag d. 7. november afholder VFSA i samarbejde med Dansk Industri konferencen ‘Danske Pionerer for Bæredygtighed’, der sætter fokus på danske virksomheders arbejde med CSR, samfundsansvar og bæredygtighed. Som afrunding uddeles CSR People Prize 2016.

På konferencen ‘Danske Pionerer for Bæredygtighed’ sætter VFSA og DI fokus på danske virksomheders arbejde med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

I september 2015 vedtog verdens regeringsledere i FN en ambitiøs dagsorden, der frem mod 2030 sigter mod en mere bæredygtig verden. Konferencen sætter fokus på den nye dagsorden, og på hvordan danske virksomheder allerede arbejder med inklusion på arbejdsmarkedet og med at forbedre vilkår for medarbejdere både i Danmark og internationalt. Samtidig er temaer som miljø, digitalisering, bæredygtig vækst, cirkulær økonomi og madspil på programmet, der skal bidrage til vinkler på, hvordan danske virksomheder i fremtiden kan bidrage til opnålesen af Verdensmålene.

Som afrunding på konferencen uddeles CSR People Prize 2016 til én stor og én mindre virksomhed, som formår at gøre personer på kanten af arbejdsmarkedet til en ressource for virksomheden.

Du kan læse mere om konferencen og programmet for dagen her.

Du tilmelder dig konferencen her.