Jan 20, 2019
Home » Flygtninge » Lån en topleder – VFSA tilbyder debattører om socialt ansvar til dit Folkemøde-arrangement

Lån en topleder – VFSA tilbyder debattører om socialt ansvar til dit Folkemøde-arrangement

Både virksomhed og samfund vinder, når virksomheder tager et socialt ansvar og skaber jobs til fx flygtninge, udsatte unge, og andre grupper, som har svært ved at finde en plads på arbejdsmarkedet. Det budskab er virksomhedslederne fra Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) klar til at uddybe og debattere ved dette års Folkemøde på Bornholm. Du kan låne en topleder til dit arrangement– kvit og frit!

VFSA’s topledere har sat socialt ansvar højt på dagsordenen i deres egne virksomheder, og de er beskæftigelsesministerens faste rådgivere om emnet. Nu stiller de op på Folkemødet og er klar til at dele deres erfaringer og inspirere til, hvordan virksomheder konkret kan inkludere udsatte grupper på arbejdspladsen – uden at gå på kompromis med forretningen.

Du kan ganske gratis låne en eller flere af disse ledere til dit folkemødearrangement – f.eks. som oplægsholder, paneldeltager eller noget helt tredje.
Kontakt sekretariatsleder Christina Schultz.

Seks markante topledere
Seks af VFSA’s medlemmer er til stede ved Folkemødet. De er alle erfarne ledere, diskussionslystne og parat til at slå et slag for virksomhedernes sociale ansvar. Du kan møde:

Download oversigt over VFSA-lederne, som du kan låne til dit folkemødearrangement.

Fælles viden og egne vinkler
Fælles for de seks ledere er, at de har flere års førstehåndskendskab til, hvordan man som virksomhed:

  • Inkluderer udsatte grupper på arbejdsmarkedet
  • Tager et socialt ansvar til fordel for både virksomheden og samfundet
  • Opnår mærkbare resultater med CSR

Deres konkrete, personlige erfaringer går i forskellige retninger og byder f.eks. på rekruttering af flygtninge, udsatte unge og handicappede, strategisk samarbejde med jobcentret, mangfoldighedsledelse, forretningsdrevet CSR og fastholdelse af udsatte medarbejdere.

Særlig fokus på flygtninge og udsatte unge
VFSA har i 2016 og 2017 særligt fokus på integration af flygtninge og af udsatte unge på arbejdsmarkedet. Begge grupper risikerer at blive tabt på et arbejdsmarked med stadig større fokus på uddannelse og formelle kompetencer. Samtidig har både flygtninge og udsatte unge et stort potentiale, som både virksomhederne og samfundet har interesse i at understøtte og bruge.

De seks ledere sætter gerne særlig fokus på disse grupper ved et folkemødearrangement, og VFSA er også åbne over for at indgå i samarbejder om debatter inden for dette område.

Læs mere om VFSAs temaer for 2016 og 2017

Er du interesseret i at låne en VFSA-leder?
Skriv eller ring til sekretariatsleder Christina Schultz på 72 21 74 83 / cs@vfsa.dk

 

About Ida Christoffersen

Check Also

Mange virksomheder i spil til CSR People Prize

Så kan vi fortælle godt nyt om CSR People Prize og prisen som årets socialt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *