Dec 11, 2018
Home » CSR People Prize » Mange virksomheder i spil til CSR People Prize
Flemming Bendt modtog sidste år CSR People Prize

Mange virksomheder i spil til CSR People Prize

Så kan vi fortælle godt nyt om CSR People Prize og prisen som årets socialt ansvarlige virksomhed. Vi har i år modtaget over 100 indstillinger, og feltet er nu snævret yderligere ind til i alt 60 virksomheder, der har uddybet deres sociale ansvar i et spørgeskema. Det er nu disse 60 virksomheder, der er i spil til prisen.

Den uddeles i år til konferencen Grib Verdensmålene!, som vi i VFSA afholder sammen med DI og Global Compact. Det foregår 7. november i Industriens Hus i København.

Årets kandidater til prisen tæller virksomheder i alle størrelser og fra en lang række forskellige brancher som fx detailhandel, byggeri, hotel og restauration samt finanssektoren.

Og Flemming Bendt, ny VFSA-formand og adm. direktør for ISS Facility Services, som modtog prisen sidste år, er glad for at se så stor spredning i kandidatfeltet.

”I forhold til tidligere er det blevet en naturlig del for rigtig mange virksomheder at tage et socialt ansvar for omverdenen. Det synes jeg, den store spredning i kandidatfeltet sender et klart signal om. Derudover er det interessant at se, at virksomhederne arbejder stadig mere struktureret og strategisk med deres sociale ansvar,” siger Flemming Bendt i en pressemeddelelse.

Til prisuddelingen og konferencen er VFSA også værter for en session, der sætter fokus på, hvordan flere unge kan inspireres til at tage en erhvervsuddannelse.

Her præsenterer VFSA også en række anbefalinger til, hvordan virksomheder, skoler og organisationer i samarbejde kan investere i fremtidens arbejdskraft ved at motivere og støtte flere unge til at gennemføre en erhvervsuddannelse. Ikke mindst udsatte unge.

Unge er et af hovedtemaerne for VFSA’s arbejde i 2017. Det kan du se mere om her.

About Jakob Rom

Jakob Rom
Jakob Rom Johansen er kommunikationsmedarbejder i videns- og netværkshuset Cabi, som arbejder tæt sammen med VFSA. Jakob bistår VFSA med rådgivning og praktiske opgaver inden for kommunikation

Check Also

Flemming Bendt er ny formand for VFSA

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udpeget adm. direktør for ISS Danmark,  Flemming Bendt til ny …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *