Jun 22, 2018
Home » CSR People Prize » Nu skal Danmarks mest socialt ansvarlige virksomheder findes
Arriva på scenen for at modtage CSR People Prize 2014

Nu skal Danmarks mest socialt ansvarlige virksomheder findes

Virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar, fortjener et skulderklap – og det kan de få med CSR People Prize 2015. Kender du en virksomhed, som fortjener prisen, er det nu, du skal indstille den!

VFSA – Virksomhedsforum for Socialt Ansvar har i over ti år uddelt CSR People Prize til virksomheder, der udmærker sig ved at tage et socialt ansvar ud over det sædvanlige. Denne gang foregår uddelingen ved CSR Awards i Vejle den 7. oktober.

Prisen giver stolthed og motivation
Stoltheden lyste ud af prismodtagerne fra Scaniro A/S og Arriva A/S, da de sidste år modtog CSR People Prize:

”Jeg er simpelthen så stolt. Jeg er stolt over det, medarbejderne i dagligdagen præsterer, og jeg er stolt over, at vi har den holdning, og at der er nogen, der har set det,” sagde direktør Michael Ranch Kornum fra Scaniro.

VFSA-medlem og direktør for corporate affairs hos transportvirksomheden Arriva Marianne Bøttger slog samme tone an i dette videointerview fra dagen efter prisuddelingen:

Se flere korte videointerviews med tidligere års vindere og nominerede.

Alle virksomheder kan være med
Prisen uddeles til store som små samt både offentlige og private virksomheder i de to kategorier over og under 100 ansatte. Socialøkonomiske virksomheder kan dog ikke søge eller indstilles.

Virksomheders sociale ansvar kommer fx til udtryk gennem forebyggelse af stress og sygdom på arbejdspladsen eller ved at fastholde medarbejdere, som har brug for støtte. Mange virksomheder viser desuden deres sociale ansvar ved at tage imod mennesker, som af forskellige årsager har svært ved at bide sig fast i beskæftigelse. Måske på grund af handicap, misbrug, en kriminel fortid eller af helt andre årsager.

VFSA bruger CSR People Prize til at fremhæve de gode initiativer, erfaringer og resultater, der skabes, når virksomheder tager et socialt ansvar.


Læs mere om VFSA og CSR People Prize

Læs mere om CSR Awards hos csrfonden.dk

About vfsa

vfsa
Christina Schultz er Sekretariatsleder for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, som består af toneangivende danske erhvervsledere. VFSA tror på, at socialt ansvar betaler sig og arbejder målrettet på at sætte socialt ansvar på dagsordenen, både i det politiske system og hos danske virksomheder.

Check Also

Vi uddeler CSR People Prize endnu en gang

Virksomheder, der tager et socialt ansvar, fortjener at blive hyldet, og derfor har VFSA i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *