Jun 22, 2018
Home » CSR People Prize » Så er det nu du kan indstille en socialt ansvarlig virksomhed til CSR People Prize 2016

Så er det nu du kan indstille en socialt ansvarlig virksomhed til CSR People Prize 2016

Kender du en virksomhed, som tager et særligt socialt ansvar og fortjener at blive hyldet? VFSA uddeler igen i år CSR People Prize til de virksomheder, der går forrest, når der skal tages et samfundsansvar, og nu er der åbnet for indstillinger.

VFSA vil også i år hædre virksomheder, der udmærker sig ved at tage et socialt ansvar – særligt over for de grupper, som stadig står på kanten af arbejdsmarkedet. Det sker med uddelingen af CSR People Prize d. 7. november i København.

De seneste fem år er prisen blevet uddelt i forbindelse med CSR Awards, men da det tidligere i år blev aflyst, uddeler VFSA i år prisen ved et selvstændigt arrangement.

”VFSA har uddelt sin pris siden 1998, først under navnet ”Netværksprisen” og siden som ”CSR People Prize”, da vi blev en del af CSR Awards. Det er således én af de mest veletablerede CSR-priser i Danmark, og vi mener stadig, at det er særdeles vigtigt at fremhæve de virksomheder, der tager et særligt samfundsansvar. Derfor vil vi også i år uddele prisen, blot som en selvstændig event, der giver os mulighed for at fokusere udelukkende på CSR People-området” siger Sven A. Blomberg, formand for VFSA og viceordførende direktør i Jyske Bank.

Med CSR People Prize vil VFSA fremhæve de gode initiativer, erfaringer og resultater, der skabes, når virksomheder tager et socialt ansvar ved fx at forebygge stress og sygdom på arbejdspladserne, fastholde medarbejdere, der har brug for støtte, eller ved at tage imod og indsluse mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

I år har VFSA særligt fokus på flygtninge og unge på kanten af arbejdsmarkedet, men virksomheder, der fokuserer deres indsats på andre områder, kan også komme i betragtning til prisen.

De to prisvindere får overrakt prisen af H.K.H. Prins Joachim, der gennem en lang årrække har været ambassadør for CSR People Prize.

Søg prisen eller giv et skulderklap!

VFSA har nu åbnet for indstillinger til årets udgave af CSR People Prize, og alle virksomheder – store som små, samt offentlige og private – kan søge prisen. Man kan også indstille andre virksomheder til prisen, hvis man kender en virksomhed, der fortjener at blive hædret for en god social indsats.

Fristen for indstillinger er d. 17. august.

CSR People Prize uddeles i to kategorier:

  • Mindre virksomheder med færre end 100 ansatte
  • Store virksomheder med flere end 100 ansatte

Det er nemt at søge om prisen eller indstille andre virksomheder til prisen. Det foregår via VFSA’s hjemmeside, hvor der blot skal udfyldes en kort formular.

Søg CSR People Prize eller indstil en virksomhed

Læs mere om VFSA og CSR People Prize

(Billede fra uddelingen af CSR People Prize 2015)

About Ida Christoffersen

Check Also

Vi uddeler CSR People Prize endnu en gang

Virksomheder, der tager et socialt ansvar, fortjener at blive hyldet, og derfor har VFSA i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *