Jun 22, 2018
Home » CSR People Prize » Stor tilfredshed med CSR Awards 2015
Salgsdirektør i Fakta, Jens Romundstad har modtaget CSR People Prize

Stor tilfredshed med CSR Awards 2015

VFSA’s workshop til årets CSR Awards er den hidtil mest populære i arrangementets femårige historie. CSR Awards som helhed høster også stor tilfredshed fra deltagerne, viser en evaluering.

Til CSR Awards i Vejle i år præsenterede VFSA erfaringerne fra projektet Det Professionelle Partnerskab, hvor Falck, Danfoss og BRF kredit systematisk har samarbejdet med en række jobcentre om at få udsatte ledige i praktik og tættere på job.

Og det var et populært indslag. Videns- og netværkshuset Cabi har evalueret CSR Awards, og her vurderes VFSA’s workshop som den bedste i de fem år, CSR Awards har eksisteret. Af de adspurgte deltagere vurderer 90 procent, at workshoppen var god eller meget god.

VFSA og Cabi har sammen udgivet et inspirationskatalog om Det Professionelle Partnerskab, som du kan bestille eller downloade fra Cabis hjemmeside.

På workshoppens anden del præsenterede de seks nominerede til CSR People Prize deres arbejde med virksomhedernes sociale ansvar, og også det indslag faldt i deltagernes smag.

CSR Awards som helhed får også en positiv evaluering fra deltagerne. 71 procent er tilfredse eller meget tilfredse med CSR Awards og hele 87 procent er positivt indstillede over for at deltage næste år.

Fra sekretariatet bag CSR Awards skal der lyde en stor tak til alle, der deltog i CSR Awards, og endnu en gang stort tillykke til de to vindere af CSR People Prize: Fakta og Restaurant Dronning Louise.

Download hele evalueringen af CSR Awards.

About Jakob Rom

Jakob Rom
Jakob Rom Johansen er kommunikationsmedarbejder i videns- og netværkshuset Cabi, som arbejder tæt sammen med VFSA. Jakob bistår VFSA med rådgivning og praktiske opgaver inden for kommunikation

Check Also

Flemming Bendt er ny formand for VFSA

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udpeget adm. direktør for ISS Danmark,  Flemming Bendt til ny …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *