Jan 20, 2019
Home » CSR People Prize » Tillykke til ISS og Logistikkompagniet
CSR People Prize 2016

Tillykke til ISS og Logistikkompagniet

CSR People Prize går i år til ISS og Logistikkompagniet.

At være en del af juryen, der skal pege på de to vindere af CSR People Prize, er en på samme tid opløftende og svær opgave.

Det er opløftende og inspirerende, fordi vi i juryen hvert år får et meget spændende indblik i, hvordan virksomheder tager et socialt ansvar på stadig nye og innovative måder.

Det svære ved opgaven er, at vi må vælge nogle fra, fordi der kun kan være én vinder i hver kategori, selvom mange andre virksomheder fortjener ros og opmærksomhed, for den fantastiske indsats de gør hver eneste dag.

Tager udfordringer op og skaber job

I år har vi givet prisen til ISS Facility Services i kategorien store virksomheder med over 100 ansatte mens Logistikkompagniet løb med prisen for mindre virksomheder med under 100 ansatte.

Se pressemeddelelse om Logistikkompagniet

Se pressemeddelelse om ISS

Det er to virksomheder, som begge har vist sig i stand til at tage imod fx flygtninge, unge med udfordringer og mennesker med fysiske og psykiske udfordringer, som de hjælper til at udvikle deres arbejdsidentitet og til sidst få dem i job.

Samtidig viser ISS og Logistikkompagniet, at socialt ansvar og sund økonomisk bundlinje sagtens kan gå hånd i hånd.

Logistikkompagniet er i kraftig vækst, og her er det en del af strategien at rekruttere medarbejdere blandt mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Ganske simpelt for at sikre sig, at virksomheden både nu og i fremtiden har den fornødne arbejdskraft.

Se mere om Logistikkompagniets indsats

Socialt ansvar er godt for forretningen

ISS har gennem en lang årrække været en foregangsvirksomhed, der udvikler ny viden, værktøjer og modeller til, hvordan virksomheder kan arbejde med socialt ansvar. Samtidig bruger ISS sin position til at sprede sine gode erfaringer til stadig flere virksomheder i håb om, at flere vil engagere sig socialt.

Eksempelvis har ISS dokumenteret, at der er en klar økonomisk gevinst ved at have mangfoldigt sammensatte temas i virksomheden: Socialt ansvar er simpelthen en god forretning.

Tillykke til ISS og Logistikkompagniet, og tak til alle indstillede og nominerede virksomheder for at dele jeres gode historier med os.

Med venlig hilsen

Sven A. Blomberg

About SvenBlomberg

SvenBlomberg
Sven Blomberg er Viceordførende direktør i Jyske Bank og formand for VFSA. Sven brænder særligt for, at det lykkes at skabe arbejdspladser, hvor der er plads og vilje til manfoldighed.

Check Also

Mange virksomheder i spil til CSR People Prize

Så kan vi fortælle godt nyt om CSR People Prize og prisen som årets socialt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *